ФАНТАСТИКО открива над 100 работни места в Перник!

ФАНТАСТИКО открива над 100 работни места в Перник!

 ФАНТАСТИКО ГРУП разкрива над 100 работни места в най-новия си търговско-развлекателен комплекс в гр. Перник. Подборът на кадри вече започна, съобщи Антоанета Методиева – директор „Човешки ресурси, обучение и управление“:  „Много сме развълнувани, защото създаваме търговско-развлекателен комплекс, който ще предложи високо ниво на обслужване, достъп до десетки хиляди продукти от световни и български производители, боулинг зала от ново поколение и още много допълнителни услуги и търговски обекти. Ето защо нашата цел е да създадем силен и вдъхновяващ екип, който да работи с удоволствие и непрекъснато да надгражда постиженията си. За супермаркета и боулинг залата ще бъдат разкритинад 100 работни места. Очакваме новите колеги, които ще станат част от нашия екип, да умеят да общуват с лекота, защото комуникацията с клиентите е много важна за нас. Разбира се, предишен опит в сферата на търговията би бил предимство, но не е задължително условие. Всеки, който има желание за работа, ще има възможност да получи много нови знания и умения“. Според Методиева, подборът на кадри вече е започнал.

Търговският комплекс ще бъде открит през август тази година, но бъдещите служители ще бъдат назначени много по-рано. Те ще преминат обучение в супермаркети на веригана в гр. София, за да се запознаят с процесите и стандартите на работа. За периода на обучението ще бъде осигурен транспорт до гр. София. „Зад успешния бранд ФАНТАСТИКО стои силен и сплотен екип. Бих искала новите ни колеги да знаят, че във всеки момент ще имат на кого да разчитат и ще бъдат подкрепени“, допълва Антоанета Методиева.

Търговска верига ФАНТАСТИКО е на българския пазар от 30 годнии и управлява 43 супермаркета с над 3000 служители. Компанията предлага:

  • атрактивна заплата;
  • ваучери за храна;
  • отстъпка при пазаруване в обектите на ФАНТАСТИКО ГРУП;
  • допълнителни отстъпки в магазини на партньори на компанията;
  • обучение и възможности за кариерно развитие;
  • допълнително здравно осигуряване след първата година.

Както в супермаркета, така и в боулинг залата MegaXtreme Bowling служителите ще имат възможност да работят в безопасна и сигурна среда, със съвременната и лесна за управление техника.

„Това ще бъде най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП, надграждащ всичко, което компанията е правила до момента. Инвестицията е за 25 млн. лв.

Търговският комплекс се простира върху близо 11 000 кв. м разгъната застроена площ. Освен супермаркет, който ще предложи огромно разнообразие от продукти, партньори на ФАНТАСТИКО ще имат свои магазини и обекти за различни услуги. Убедена съм, че жителите на града ще бъдат приятно изненадани и ФАНТАСТИКО ще стане любимо място за пазаруване“, заявява още Антоанета Методиева.