Ще видим Герасим Георгиев- Геро в Перник в постановката „Кастинг”

Ще видим Герасим Георгиев- Геро в Перник в постановката „Кастинг”

Нашумелият спектакъл „Кастинг” с участието на Герасим Георгиев- Геро ще могат да гледат перничани на 14-ти април от 19 часа.

„Ако сте готови на всичко, в името на успеха, тази пиеса е за Вас.

Ако сте от другите, които смятат, че целта не оправдава средствата, то тази пиеса е за Вас.

Ако сте от онези, които мислят, че любовта е най-важна, тогава тази пиеса е именно за Вас.

Ако пък сте от хората, които вярват, че всичко може да се преобърне (и то няколко пъти) само в рамките на един ден, значи тази пиеса е точно за Вас.

Знаете ли… при всички положения тази пиеса е за ВАС!

Заповядайте на комедията „Кастинг“, с участието на Герасим Георгиев – Геро, Камен Иванов, Любомира Стефанова и Грета Неделчева. Ще Ви заведем в „кухнята“ на театъра, ще присъствате на репетиция и ще станете свидетели на комичните неволи на режисьори и актьори, които, макар и създавайки чудеса, са най-обикновени хора, като всички нас. Забавлението е гарантирано, но се надяваме да Ви провокираме и с някои въпроси. Не за смисъла на живота и вселената, но просто за истинските неща…”- така Драматичен театър- Търговище приканва публиката.

Не пропускайте „Кастинг“ – фарс в едно действие! Автор Камен Иванов, идея и постановка – Надя Асенова, сценография – Галина Абаджимаринова, оригинална песен – Лия Иванова.

Представлението ще се играе при спазване на всички въведени задължителни противоепидемични мерки за закрити пространства и спазване на не повече от 30% от капацитета на залата, определени със Заповед на Министъра на здравеопазването. Няма да се допускат зрители без предпазни маски, съобщават от Драматичен театър- Перник.