Радост у дома, помощ за Иво!

Радост у дома, помощ за Иво!

Различни сувенири с великденска тематика е изработила за поредна година майката на Иво от Радомир, в желанието си да помага на своя син да бори тежките предизвикателства пред които се изправя. Всеки, който иска да помогне, може да го направи, като поръча нещо, което си харесва. Те са показани на страницата „Живот за Иво“. Ето какво пишат близките на Иво:

“Наближава най-светлият християнски празник – Великден! За Ивчо – най-младия български писател, който не спира да твори, въпреки че всяка секунда се бори за здраве, наближава моментът за сложна операция.

Моля да го подкрепите, както винаги сте го правили досега! Поръчайте от страхотните сувенири, които майката на Ивчо изработва, за да подпомага кампанията – великденските яйчица и дъските са по 15 лв, книгоразделителите и гривните от полускъпоценни камъни са по 12 лв, бродираните великденски картички са по 10 лв. Дарете здраве на Ивчо и внесете светлина за Великден в дома си. Поръчайте като съобщение до страницата или коментар под снимка. Може да подкрепите Ивчо и по друг начин, в дарителската му сметка или по paypal

Дарителска банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов“