Курортен комплекс „Мальовица” посреща скьорите с намалени цени!

Курортен комплекс „Мальовица” посреща скьорите с намалени цени!

 От 17 март курортен комплекс „Мальовица“  намалява цената на голяма част от ски картите, които се предлагат на скьорите. Това информираха от курортния комплекс. От там уверяват любителите на зимните спортове, че намалението по-никакъв начин няма да се отрази на качеството на ски изживяването, което се предлага. Наемателите на ски зоната отбелязват, че въпреки че сме към края на ски-сезона районът непосредствено под връх Мальовица се слави като един от курортите, на които вали най-много сняг в България. От Мальовица се хвалят и с писти, които са покрити с изцяло с естествен сняг. През този сезон при тях изкуственият сняг е тема табу.

 „От 17 март намаляваме цените на целодневните ски карти с 6 лева. Намаление има и при детските и младежки целодневни ски карти. Решихме да направим този „жест“ към любителите на ски и сноуборд спортовете, за да ги мотивираме да спортуват, въпреки тежката епидемиологична обстановка. Спортът е здраве! А най-добре е да спортуваме на открито, за да се сдобиваме по естествен път с така важния витамин Д, който поддържа в отлично състояние нашата имунна система.“ каза Янко Аврамов от курортен комплекс „Мальовица“. Той  не пропусна да спомене, че и преди намалението на цените, в курортен комплекс „Мальовица“ се предлагаше една от най-изгодните възможности за каране на ски в страната, особено ако се прави сравнение с трите най-големи курорта у нас, а именно Банско, Пампорово и Боровец.

Освен отлични условия за ски, курортен комплекс „Мальовица“ предлага и отлични условия за планински туризъм, както и за почивка в новоремонтирания едноименен хотел, намиращ се в близост до ски съоръженията и емблематичната „Меча поляна“, от която тръгват някои от най-популярните планински маршрути.

Курортен комплекс „Мальовица“ обещава несравнимо ски изживяване на 2 ски писти, подходящи за напреднали, 2 учебни плаца за начинаещите в ски спортовете и 1 ски път. В курорта се предлагат много възможности за популярните Freeride и Ski Touring. Янко Аврамов напомня, че всяка събота курортният комплекс организира и нощно каране между 18:00 и 21:00ч.