Перничанка сред участниците в конкурса „Най – красива българка с носия 2021“

Перничанка сред участниците в конкурса „Най – красива българка с носия 2021“

Перничанката Александра Георгиева е сред участничките в онлайн конкурса „Най – красива българка с носия 2021“.

Конкурсът се провежда на страницата “ Sk music“ , като потребителите могат да гласуват с харесване за избраното от тях момиче и да определят победителката.

Към момента Александра е събрала 1100 харесвания, 67 коментара и 47 споделяния. Тя се е заснела в народна носия на фона на крепостта „Кракра“.

До 3-ти март е крайният срок за изпращане на снимки за участие в конкурса, съобщават от страницата организаторите.

Конкурсът “Най-красива българка с носия 2021” бе обявен във Фейсбук и само за няма и три дни 85 малки и големи българки от цялата страна се включиха със свои снимки, като 99 % от тях са от Благоевградска област, района на Пирин и Родопите.

Наградите ще бъдат определени според харесванията и колко пъти е споделена снимката. Срокът за гласуване е 30 март. На 31 март ще бъде обявена първата десетка. Първите десет ще се представят в една публикация със своите снимки според мястото на класиране и ще последва второ гласуване в рамките на 10 дена според харесванията на снимката.І, ІІ и ІІІ място ще бъдат обявени на 10 април. Няма ограничения на възраст, съобщават организаторите.

Освен перничанката Александра Георгиева, сред красавиците, които участват в конкурса е и Валерия Любчова, на 27 години, от с. Расник община Перник.