Добрата новина! Нито стотинка няма да плащат абонатите на “Топлофикация Перник”  за топлинен счетоводител!

Добрата новина! Нито стотинка няма да плащат абонатите на “Топлофикация Перник” за топлинен счетоводител!

Неочаквано партньорство между „Топлофикация Перник” и платформата за онлайн търговия ubox.bg стопи таксите за топлинно счетоводство не с 1, 2 или 3 лева, а ги направи напълно безплатни за първата година. Това информираха от топлофикационното дружество. Платформата, която среща хората с най -добрите търговци на стоки и услуги се включва в европейската кампания за дистанционно отчитане на уредите, която има за цел  премахване на прогнозните сметки за парно.

Без прогнози , плащаш само това, което консумираш

Освен следване на европейска директива, кампанията цели връщане на усещането за справедливост. Както и да Ви убеждава топлинния счетоводител, че с изравнителната сметка се отчита реалната консумация с данните от Вашия уред, у хората е нагнетено чувството за неяснота и несправедливост в процеса на разпределение и отчитане на консумираната топлоенергия. Уредите за дистанционен отчет целят именно постигане на коректни и справедливи сметки месец за месец без сложни изчисления и неочаквани изравнителни сметки.

По традиция „Топлофикация Перник” е от първенците в сектора, отличаващи се с гъвкава политика и множество промоционални условия.

„През годините инвестирахме много, както в оптимизиране на цената и качеството на произвежданата от нас топлинна енергия, така и в процеса на трансформиране на дружеството в по- екологично чисто производство и ще продължим да го правим”, заяви   Ясен Кацаров – изпълнителен директор на „Топлофикация Перник”. Той уточни: „Кампанията за дистанционно отчитане е важна за хората, така както е важна и добрата услуга, която се стремим да предлагаме. Приехме партньорството на ubox.bg, защото то отнема част от товара върху нас по провеждане на информационна кампания и подмяна на уредите за дистанционно отчитане. Смятаме, че това е още една отлична възможност за хората, а ние, като производител, можем да се съсредоточим в качеството на продукта. Всички отстъпки, които ползват нашите клиенти важат, само се добавят с още ползи с използването на платформата ubox.bg.”

Преминаванео към дистанционно отчитане спестява

  • Прогнозните сметки
  • Влизането на инкасатор в дома
  • Таксите за отчитане на уредите от топлинния счетоводител

За това, обаче се изисква съгласието на живущите във входа.

Не бързайте да отхвърляте тази възможност като сложна задача, съветват от „Топлофикация Перник”.Просто се обадете на информационните телефони на ubox.bg или направете запитване за промоционалното предложение на страниците на платформата.

За улеснение на перничани „Топлофикация Перник” и ubox.bg  са помислили за разсрочено плащане на уредите за дистанционен отчет – топломери и водомери. Абонатите на дружеството ще плащат за тях по около левче на месец. Само поискайте, после всичко става лесно!