Кметът на Драгичево – с 50-годишен юбилей!

Кметът на Драгичево – с 50-годишен юбилей!

Кметът на най-голямото пернишко село Драгичево чества юбилей. Днес той чукна 50 години, а телефонът и профилът му в социалните мрежи буквално бяха залети от честитки за празника от приятели, съселяни, съпартийци, от жители на общината, които харесват амбициозния Виктор Викторов. За него казват, че няма невъзможни неща. Намисли ли си нещо, реализира го – къде със свои сили, къде със съдействието на приятели и съмишленици, къде със съдействието на управленците. Инициативите му са десетки и са все в една посока – да стане Драгичево все по-хубаво място за живеене, за да не бягат младите хора към градовете, а да останат при корените си, а възрастните да изживяват старините си в сигурност и спокойствие.

И успява!

Виктор Викторов не щади себе си, защото, както споделя самият той, работата е смисълът на живота му. За него няма делник, няма празник. Няма дъжд, няма сняг, няма пек и зной. Питали сме го не се ли уморява, не му ли писва понякога, не му ли се ще да я кара по-спокойно, както се казва – да си гледа живота. Отговорът му винаги е бил: „Не мога. Не съм устроен така…“

Затова днес всички му пожелаваме да е жив и здрав, да върви все така напористо по пътя, който си е избрал, да сбъдва не само своите, а и мечтите на хората, повярвали в него.

Честит юбилей!