Принц Уилям се бори със страшна болест, Кейт е в дълбока емоционална криза

Принц Уилям се бори със страшна болест, Кейт е в дълбока емоционална криза

Херцогинята е много отчаяна, защото се страхувала да не остане без съпруга си и бащата на трите им деца

Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от здравословното състояние на съпруга й. Към момента обаче нито един от херцозите на Кеймбридж не дава знак, че нещо нередно се случва с бъдещия наследник на трона, пише „Глоуб“.

Напоследък Мидълтън била все по-загрижена и умълчана, тъй като непрестанно мислела за Уилям, който се бори с проблеми както от физическо, така и от психическо естество. Тя била дълбоко загрижена за принца и го молела да потърси професионална психологическа помощ, допълват от медията.

„Уилям бе изправен пред огромен стрес миналата година след напускането на Хари и отричането му от краските привилегии и отговорности.

Срамът, който чичо му –  принц Андрю, хвърли върху семейството заради приятелството си с Джефри Епщайн, организирал проституцията на непълнолетни момичета, допълнително наля масло в огъня“, пише „Глоуб“, позовавайки се на анонимен източник, близък до Уилям.

Всичко това е довело до отключването на рядък и трудно лечим вид рак.

Кейт била много отчаяна, защото се страхувала да не остане без съпруга си и бащата на трите им деца, разкрива още източникът.

Притеснена, тя не спирала да му напомня, че не бива да приема нещата толкова навътре.

„Уилям е на крачка от ръба. Той отдавна живее с много малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той вече почти няма апетит“, казва източникът.

По думите му херцогът бил изключително чувствителен и това, което в момента изпитвал към по-малкия си брат Хари и чичо си Андрю, буквално го раздирало отвътре./Блиц