Цени без конкуренция за невероятни ски изживявания на Мальовица. Важат до петък!

Цени без конкуренция за невероятни ски изживявания на Мальовица. Важат до петък!

 От 2.2.2021 до 5.02.2021 година  курортен комплекс Мальовица предлага специални промоционални цени за лифт карти.

В делничните дни да караш ски на Мальовица, се оказва изключителна възможност на много достъпни и буквално ниски цени. Целодневната лифт карта за възрастен е само 15 лева, а за дете 10 лева. Промоция има и за полудневните сутрешни лифт карти. Възрастните могат да се порадват на сутрешно каране на ски само за 10 лева, а децата – за скромната сума от 5 лева.

„Ние сме комплекс, който в условията на икономическа криза, се стреми да показва социално отговорно поведение. Искаме да сме достъпни за всички българи. Например,на  цена от само5 лева не можете да организирате нищо по-хубаво за детето си, освен да му подарите запомнящо се ски преживяване в едно от красивите кътчета на Рила.Срещу тази скромна сума можете да осигурите невероятна радост на малчугана си.“ каза Янко Аврамов, представител на курорта.

Всъщност, Мальовица е сякаш комплекс създаден за семейства с деца, На „Меча поляна“ работят 2 детски влека, добре обработени са и двете писти „Улея-Стената“ и „Ръждавица“. Зоната за деца е оборудвана с модерна транспортна ски лента, която отвежда децата до най-високата точка, като им помага да подобрят техниката на закрепване, завиване и спиране на ските. Предлагат се и допълнителни удобства, като ски гардероб и индивидуални уроци.

„За скиорите, които нямат търпение да дойде уикендът, предлагаме изгодна възможност да избягат от големия град, дори и през седмицата! На Мальовица предлагаме и нощно спускане на изключително добра цена и забележете, всичко това се намира само на час и половина път от София“ заяви още Янко Аврамов.