ЧЕЗ удължава работното време на центровете за обслужване на клиенти!

ЧЕЗ удължава работното време на центровете за обслужване на клиенти!

Компанията призовава потребителите да продължат да използват  възможностите на каналите за връзка от разстояние

От 1 февруари, понеделник, центровете за обслужване на клиенти на дружествата на ЧЕЗ в България удължават работното си време и ще обслужват клиенти от 08:30 до 17:00 ч.

Дейността на клиентските центрове бе временно променена поради предприетите мерки за защита на клиенти и служители, свързани с ограничаване разпространението на вирусни инфекции по време на извънредната обстановка. Във връзка с облекчаването на мерките, компанията взе решение да организира работата по начин, който да позволи удължаването на работното време при спазване на указанията за предпазване от коронавирус.

Създадена е организация за изпълнение на всички изисквания и препоръки за безопасно обслужване на потребители, включително използване на лични предпазни средства от служители и клиенти. Осигурена е периодична дезинфекция на работни места и помещения. Обслужването е организирано при спазване на препоръките на Министерство на здравеопазването за разстояние между служител и клиент.

Информация за адресите и работното време на всеки от 29-те центрове за клиенти на ЧЕЗ на територията на Западна България може да се получи на корпоративните сайтовеcez.bg и cez-rp.bg, както и на телефонната линия 0 700 10 010.

Във връзка с удължената до 30 април извънредна обстановка,  ЧЕЗ съветва своите клиенти да посещават офисите на центровете за обслужване при неотложна необходимост, като за информация и връзка с компанията използват възможностите за дистанционен контакт –имейли info@cezelectro.bg за въпроси към ЧЕЗ Електро България и klienti@cez-rp.bg за ЧЕЗ Разпределение България,сайтове cez.bg и cez-rp.bg и информационната линия 0700 10 010.