Станислав Владимиров: Кмет съм на Перник, имам ангажименти пред перничани!

Станислав Владимиров: Кмет съм на Перник, имам ангажименти пред перничани!

Готви ли се кметът на Перник Станислав Владимиров наесен да се включи в битката да президентския пост? Това е клюкатата, която дни наред се върти в публичното пространство. Ето какво отговори градоначалникът: „Кмет съм на Перник, поел съм ангажименти пред перничани в предизборната си кампания! И ще ги изпълня! Всичко останало е несериозно и не заслужава да се коментира сериозно.“

Владимиров не е изненадан от това, че името се забърква в най-различни постановки и интриги. Но е категоричен, че неговата кауза е била и остава Перник. „Толкова много работа имаме. Толкова много проекти ни чакат. Изключително натоварени дни покрай реализирането на плановете на зелената сделка. Има толкова тънки моменти, които трябва да се „хванат“ в крачка от кметската администрация. За доброто на Перник. И ние ще го правим не само тази година, но и във времето на мандата ни“ – каза още градоначалникът.

Припомняме, че първо в столичен сайт с доста жълт привкус гръмна новината, че Владимиров ще се бори за президентския пост, после доста медии се поупражняваха по темата „Владимиров – президент“.

Прави впечатление, че въпреки коректното уточнение на Владимиров във връзка с клюката, шумотевицата около нея се задържа доста дълго в публичното пространство.  Владимиров вероятно се измори да повтаря, че не желае да коментира президентските избори, които са доста далече, че сега той е кмет и в момента има много работа, тъй като  за Перник тази година е много важна. То вярно, че днес именно скандала продава, ама има една добра граница, която не бива да се преминава. А кой и защо върти подобни грозни интриги около пернишкия кмет, всеки може сам за себе си да си отговори.