„Ко’Мик театрална терапия” пристига в Перник

„Ко’Мик театрална терапия” пристига в Перник

Театрална комик терапия с гръмкото заглавие „Направихте ме на луд!“ завладява Перник. Шоуто ще се проведе на 4-ти февруари от 19 часа в салон „Георги Русев” в Двореца на културата.

91 минути, прекарани в хумор, сатира и забава. Без аналог на българската театрална сцена, „Ко’Мик театрална терапия“ обещава да ви засмее до сълзи. В спектакъла ще бъдат презентирани миниатюри от „Сляпата любов“, „Той пропя“, „Половин жена“, „Тя пропя“, „Фокусите на фокусника“, „Тя му дойде“, „Война и мир“, „Стар струг за млада гайка“, съобщават от Драматичен театър- Перник.

Спектакълът би могъл да се казва: „Който оцелее нека разкаже“, също така „Те толкова си могат“, както и „Играещи в просото“, а защо не „Те не могат да ни спрат“, а също така „И повече и пак, смях под похлупак“, и „50 нюанса на открито“.

Режисьор на това щуро театрално представление е Богдан Петканин. За доброто настроение на зрителите ще се грижат известните артисти и комици: Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.