„Топлофикация Перник” благодари на абонатите, които са извършили самоотчет на уредите си

„Топлофикация Перник” благодари на абонатите, които са извършили самоотчет на уредите си

 Много от абонатите на „Топлофикация Перник”, които са избрали дружеството да извършва дяловото разпределение на консумираната от тях топлоенергия, са се възползвали от предоставената им възможност за самоотчет на уредите си. В началото на настоящия отоплителния сезон от „Топлофикация Перник” обявиха, че са разработили модул за самоотчет, който е достъпен чрез сайта на дружеството. Новата функционалност бе въведена за абонатите, чийто топлинен счетоводител е „Топлофикация Перник”.

“Благодаря на всички абонати, които използват модулите за самоотчет в последните месеци! С нововъдението всичко е по-лесно, както за перничани, така и за служителите на дружеството“, заяви изпълнителният директор на „Топлофикация Перник” Ясен Кацаров. Той допълни още:”Нашият анализ показа, че абонатите бързо се ориентираха при извършването на самоотчета и много от тях споделят, че са изключително доволни от това, че им спестихме посещенията на инкасатори в период на пандемия“.

Директорът на „Топлофикация Перник” подчерта, че се надява благодарение на тази модерна функционалност повече абонати да изберат „Топлофикация Перник” за топлинен счетоводител. Ясен Кацаров допълни, че на сайта на дружеството е поместена информация за изгодните оферти, на които се предлагат разпределители, водомери , уреди, които са снабдени с модул за дистанционен отчет. Той напомни, че за всички въпроси и допълнителни разяснения, които искат да получат, жителите на Перник могат да се свържат с „Топлофикация Перник” на телефон 0700 500 20 или на имейла  office@toplo-pernik.com“.