Кметът на община Перник Станислав Владимиров днес празнува рожден ден

Кметът на община Перник Станислав Владимиров днес празнува рожден ден

Днес нашият кмет, на Перник, Станислав Владимиров,  има рожден ден.

Днес той има повод да празнува не само защото на 30 декември се е родил, но и защото изпраща една много трудна 2020 година. Тя беше година на сериозни изпитания за младия кмет: воден режим, пандемия и не на последно място- липса на свежи пари в общинската хазна. Да управляващ една не малка община, която е задлъжняла, както се казва до шия, си е чисто предизвикателство. На фона на всичко това има проблеми, чието решаване не търпи отлагане. И като се прибави към всичко това и факта, че кметът Станислав Владимиров е подкрепен от политическа сила, която не е сред управляващите в страната, като че ли шансовете му за успешно управление, в началото на мандата, не изглеждаха никак оптимистични.

Но Станислав Владимиров показа по най-убедителен начин, че когато един управленец обича своя град, милее за него и не робува на партийни пристрастия, може да намери изход от всяка ситуация.

Затова, съвсем заслужено Станислав Владимиров получава не само обичта и подкрепата на перничани, но и беше номиниран за Кмет на годината.

Екипът на Днес и утре честити празника на градоначалника на Перник. Желае му много здраве, щастие и благоденствие.

Г-н Владимиров, бъдете все така упорит, амбициозен, решителен и непреклонен, защото Бог помага на смелите.

Честит празник!