Биляна Гавазова се омъжи тайно, показа и халката

Биляна Гавазова се омъжи тайно, показа и халката

Тайна сватба с дългогодишния си любим Тодор е вдигнала Биляна Гавазова, издават хора от нейното обкръжение. От няколко месеца насам изящна халка краси ръката на ТВ водещата. Журналистката от BTV обаче не е споделила за щастливото събитие публично, вероятно от суеверие, тъй като сватбата за нея бе чакан и дълго жадуван момент, писа „Ретро“.

Биляна и любимият й Тодор от много време така и не се престрашиха да минат под олтара. Гавазова роди момче от избраника си още през 2015 година, когато беше на върха на своята ТВ кариера. Животът на Биляна в последните няколко години е като излязъл от приказка. Тя е сред най-добре платените репортери на bTV, с мъжа си са новодомци и обитават луксозен апартамент в престижен столичен квартал. Мъжът й Тодор вече има още едно бизнес амплоа.

Досега той се занимаваш с компютри и продажба на вина. През 2020 година обаче отвори шоурум за обзавеждане на бани и кухни в София. Интериорните решения, които предлага са насочени към по-заможни клиенти. Справка на цените показва че тоалетни под 700 лв. не се предлагат. Биляна и Тодор се познават от повече от 15 години. Срещат се за първи път по нетрадиционен и леко страховит начин – на погребението на свой приятел.

Любовта им пламнала в началото на 2014-та година, а само месец след началото на връзката заживели заедно и да започнали  да работят за общ наследник. Връзката им преминала през редица катаклизми, най-вече породени от заетостта на Биляна. Дори били на път да се разделят. В крайна сметка обаче скрепили любовта си с таен брак и журналистката най-сетне сбъднала мечтата си да бъде булка. /HotArena