“Топлофикация Перник” предлага уреди за дистанционно отчитане при много изгодни условия!

“Топлофикация Перник” предлага уреди за дистанционно отчитане при много изгодни условия!

„Топлофикация Перник” е от малкото топлофикационни дружества в страната, които предлагат атрактивни отстъпки на изрядните си клиенти. Дружеството предоставя в момента 8% отстъпка от потребената топлоенергия. Тази отстъпка се начислява на базата на стойността на платената в срок консумирана топлинна енергия преди облагането с ДДС. От дружеството препоръчват на своите клиенти да си монтират  уреди за дистанционен отчет, които не само че имат много предимства, но и се предлагат на атрактивни цени.

„Във времена, в които трябва да спазваме социална дистанция и да намалим социалните си контакти, препоръчваме на перничани да монтират уреди за дистанционен отчет. С иновативните устройства и внедрените нови технологии в „Топлофикация Перник”, успяхме да предложим на абонатите, които са избрали нашето дружество като топлинен счетоводител такава такса за услугата дялово разпределение на консумираната топлоенергия,  която е по- ниска в сравнение с предишните години. При дистанционния отчет отпадат изравнителните сметки, абонатите заплащат само това, което реално са потребили. Освен това модерните уреди гарантират коректно и прецизно измерване на консумираната енергия“ , заяви директорът на „Топлофикация Перник” Ясен Кацаров.

Той уточни, че индивидуалните разпределители предлагани от „Топлофикация Перник”,  са на една от утвърдените световни компании-„Сименс”, чието име  винаги се свързва с безкомпромисно  качество. Ясен Кацаров не пропусна да подчертае, че уредите са съобразени изцяло с Директива 2012/27/ЕС относно енергийната ефективност.  Всички разпределители, предлагани от „Топлофикация Перник”, са с гаранция от 24 месеца и притежават литиева батерия, чиито експлоатационен живот е 10 години.

„Цената на топлинните разпределители включва цялото оборудване – разпределител, монтажна планка и пломба. Няма скрити разходи“, уточни още директорът на „Топлофикация Перник”.