„Топлофикация Перник“ изработи упътване за извършване на самоотчет

„Топлофикация Перник“ изработи упътване за извършване на самоотчет

 За улеснение на абонатите, които са избрали за топлинен счетоводител „Топлофикация Перник”, дружеството разработи и публикува на своя сайт кратко упътване, с  което да ориентира абонатите си при попълването на данните за самоотчет.

„Модулът за самоотчет е с интуитивно и лесно за употреба меню. Вярвам, че всички бързо ще свикнат със самоотчета и попълването ще отнема само няколко минути. Функционалността е достъпна за абонати, които са избрали за топлинен счетоводител „Топлофикация Перник“, заяви директорът на дружеството Ясен Кацаров.

 От топлофикационното дружество поясниха, че е необходима регистрация на сайта на „Топлофикация Перник” с абонатния номер на всеки клиент. При първоначалното входиране на данните е задължително да бъдат попълнени номерата на уредите за дялово разпределение.

„Някои абонати срещат трудности да достигнат до номера на всеки уред. За тяхно улеснение на сайта сме качили снимки на уредите с тяхното описание. Фабричният номер на водомера за топла вода се състои от 6 до 9 цифри”, допълни Ясен Кацаров.

 След направената регистрация в дните, когато отчетът трябва да се извърши по график, абонатите е необходимо да влязат в профила си и да кликнат на бутон „Самоотчет“. На страницата ще излезе списък на всички уреди, които вече са въведени, като до всеки има поле за попълване на месечните показания.

 От топлофикационното дружество напомнят, че ако абонатите имат нужда от допълнителни инструкции, могат да се свържат с „Топлофикация Перник” на телефонен номер 0700 500 20 или чрез електронната поща:office@toplo-pernik.com