Представиха новото общинско ръководство на ГЕРБ в Перник

Представиха новото общинско ръководство на ГЕРБ в Перник

Председателят на групата общински съветници Денислав Захариев е новият общински лидер на ГЕРБ Перник, съобщиха от пресцентъра на политическата сила. Той зае поста след  решение на Изпълнителната комисия на партията, която утвърди и ново общинско ръководство.

Цветана Пиралкова ще поеме функциите на организационен секретар. Тя има близо десет години натрупан опит като секретар на Областна администрация Перник. За членове на ръководството са определени Емилия Грозданова, Иво Петров, Марио Алексов, Ивета Боянова, Богдан Богданов, Петя Павлова и Александър Александров, информираха още от централата на ГЕРБ.

„Благодаря за подкрепата и доверието, което ми беше гласувано. Ще направя всичко възможно, за да покажа на перничани новия ГЕРБ и различния подход на работа, който ще приложим“, заяви Захариев. Той сподели ,че екипът на ръководството се състои от професионалисти, познаващи местното и държавното управление.

„Заедно ще впрегнем целия си опит, знания и умения, за да върнем доверието си на предстоящите избори идната година“, посочи Захариев.

Новият общински лидер Денислав Захариев е завършил Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград , специалност  „Право“. Той е роден на 2 октомври 1985 година. През годините е работил като младши специалист и юрист консулт в Областна администрация Перник, бил е общински съветник, както и секретар на Община Перник. От 2015 г. до 2019 г.  е  зам.-кмет по „Икономическа политика и евроинтеграция” в Община Перник. На местните избори миналата година е избран отново за общински съветник. В момента е и секретар на Областна дирекция „Земеделие“.