Иво от Радомир продължава битката за своя живот

Иво от Радомир продължава битката за своя живот

Иво от Радомир продължава тежката битка за живота си. Преди три дни му беше направена 12 часова операция, най-дългата и тежка до този момент. Отстранени са три тумора – съобщи сестра му Франческа в социалната мрежа.

„Докторът казва, че всичко е преминало успешно, но по време на самата операция е имало усложнение. В момента все още е в реанимация. Нямам идея кога ще го видя, предвид забраната за свижданията – най-вероятно директно вкъщи. Надявам се до няколко дни. Предстоят още операции, но очакваме повече информация за тях.

Искам безкрайно да благодаря на целия екип на болница “Токуда”, начело с доц. Наков, които прекараха вчерашния ден в операционната, борейки се за брат ми. За да продължи да бъде сред нас. И нека не забравяме, че тези хора поемат отговорност за нечий човешки живот всеки ден. Борят се с часове, а понякога с дни и години, за да запазят любимите ни хора… Пожелавам си скоро да дойде денят, в който лекарската професия ще започне да буди уважение и респект не само в подобни критични ситуации в живота ни. Можем да им подарим най-малко това. Благодаря!“ – пише още тя.