Изложба „С грижа и усмивка за животните“ откриха в 10-то ОУ

Изложба „С грижа и усмивка за животните“ откриха в 10-то ОУ

Изложба „С грижа и усмивка за животните“ бе открита в 10-то ОУ „Алеко Константинов”. Реалната изложба бе открита виртуално, а тя е съвместна с Община Перник и Организация за защита на животните „Четири лапи”.

„Надграждаме двугодишния безвъзмезден проект, защото добротата няма лимит от време, тя не е проект, а начин на живот на пълноценните и отговорни хора. С огромна благодарност на Дора Радева и Мадлена Гиздова, на медицинския екип на организацията. Благодарност на ръководството на Община Перник, която дава надежда за политика на отговорно отношение към животните, за да сме добре ние хората. На децата е нужен пример!”, написа при откриването на изложбата психологът в училището Аделина Иванова.

Кметът на кв. Изток Десислава Стоянова посети училището и разгледа експонатите на изложбата и новите къщички за птици, изработени от децата в 10-то ОУ, които се разполагат на територията на кметство Изток. Директорът г-жа Стефанова показа сътвореното с най-голямо желание от децата за изложбата „За животните с грижа и усмивка“.

Трудни времена, но точно в тях е важно да възпитаваме в добродетели децата.