Млади футболисти – победители в международен турнир, на среща с кмета

Млади футболисти – победители в международен турнир, на среща с кмета

Възпитаниците на детско-юношеската школа на „Миньор “, които завоюваха две купи в Международния турнир по футбол Sandanskicup, се срещнаха с кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев, за да споделят постиженията и хубавите емоции от състезанието. 

„Поздравявам ви, мили деца, за резултатите, които сте постигнали. Перник се гордее с вас, продължавайте все така успешно да представяте града ни. Имате великолепни треньори и им благодаря за усилията, които полагат ежедневно за вас“, сподели кметът и каза, че ще покани младите спортисти на откриването на площадката в кв. „Драгановец“, която е 15 поред изградена в общината за безвъзмездно ползване от гражданите. 

Зам.-кметът Денислав Захариев също поздрави възпитаниците на школата и им пожела с усмивка повече купи, за да идват по-често при кмета. 

„Продължавайте да тренирате с хъс и не забравяйте училището“, посочи Захариев.

Пернишките момчета , набор и 2004 и 2008, грабнаха Купите и станаха шампиони в турнира Sandanskicup.В него взеха участие над 70 отбора от общо 9 страни, включително и пернишките школи на Миньор-Перник в шест възрастови групи. 

На срещата при кмета бяха и треньорите Иво Славчев, Венелин Трайков и директорът на школата Петър Анестиев.