Брезничани търсиха помощ от депутат за болни проблеми

Брезничани търсиха помощ от депутат за болни проблеми

Народният представител д-р Александър Александров разговаря с жители на община Брезник в рамките на регулярния си приемен ден. Въпросите, по които той бе потърсен за съдействие, бяха основно от социален и битов характер. Част от посетилите приемната граждани поговориха с депутата по актуални политически и обществени теми в страната и региона.
Кметът на село Бегуновци потърси съдействие от д-р Александров за ограничаване на преднамерени вандалски прояви в центъра на населеното място и нарушаване на обществения ред. От своя страна депутатът пое ангажимент да проведе разговор с компетентните органи, да бъдат поставени камери за видеонаблюдение, и проблемът ще
бъде отстранен във възможно най-кратки срокове.
Местна жителка разговаря с народния представител, който е член на парламентарната комисия по здравеопазването, по въпроси, свързани със процедурата и сроковете за влизане в сила на решенията на ТЕЛК. Д-р Александров отбеляза, че се търси решение на проблема с изграждане на механизъм за вътрешен контрол на системата.
Той припомни, че през последните дни е била реализирана акция, свързана с фалшивите ТЕЛК-ове. Народният представител отбеляза, че има райони, където повече от 50% от населението е с ТЕЛК, а около 700 хил. българи са регистрирани в системата. „Ще продължа да правя изнесени приемни на територията на цялата област Перник, за да чуя проблемите на местните хора и все повече от тях да намерят реални решени”, каза още депутатът д-р Александър Александров.