Бързи производства срещу четирима пияни шофьори

Бързи производства срещу четирима пияни шофьори

Четири бързи производства са започнати през почивните дни.

На 16 февруари, около 4 часа, в Радомир бил проверен лек автомобил „Сеат Леон“, шофиран от местния жител А.Д. на 20 години. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,60 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

С 1,78 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка „Форд Фокус“ 39 годишният Л.Д. от радомирското село Извор. Мъжът бил проверен на 17 февруари, в селото. Взета му е кръвна проба и е задържан за 24 ч.

На 17 февруари, около 2 часа през нощта на тел.112 бил получен сигнал за пътнотранспортно произшествие  в пернишкото село Лесковец. На място органите на реда открили лек автомобил „Сеат“, управляван от 25-годишния перничанин Р.Й., който по своя вина причинил ПТП-то. При изпробването на шофьора с техническо средство за алкохол са отчетени 2,84 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и действията по разследването продължават.

В неделя, около 23 часа, на кръстовище „Шахтьор“ в областния град бил проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 35-годишния жител на областния град Г.И. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2,06 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата продължава.